Η εταιρεια μας

The science of gloss

Η εταιρία μας Scholl Concepts GmbH, ιδρύθηκε το 1962 από τον Roland Scholl. Εδρεύει στο Ρέμσεκ κοντά στην Στουργκάρδη.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, παράγει πρωτοποριακά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, για την συντήρηση και επισκευή των χρωμάτων αυτοκινήτων.

Η επιμονή και το πάθος μας να δημιουργήσουμε το τέλειο φινίρισμα στα χρώματα αυτοκινήτων, μας έφερε σε μια από τις ηγετικές θέσεις στην παγκόσμια αγορά, αλλά και στην δημιουργία πρωτοποριακών και εξειδικευμένων λύσεων για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα.

Οι συνεργάτες μας ανά τον κόσμο, περιλαμβάνουν κορυφαίους κατασκευαστές στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, φανοποιεία, κορυφαίους detailers, «μερακλήδες» ερασιτέχνες, καθώς και κατασκευαστές, συντηρητές, ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών & γιότ θιασώτες των προϊόντων μας στο χώρο της ναυτιλίας.

Η παραγωγή μας λειτουργεί σαν «ελβετικό ρολόι».

Συνεχώς επενδύουμε στον τομέα έρευνας & τεχνολογίας άλλα και στον μηχανικό εξοπλισμό, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στους συνεργάτες μας. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη σε ότι αφορά τα προϊόντα μας και την εφαρμογή τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

Οι αλοιφές μας στηρίζονται στην τεχνολογία iPT (intelligent Powder Technology) με βάση το λευκό οξείδιο του αλουμινίου. Η τεχνολογία αυτή, δίνει στον τεχνίτη την δυνατότητα να μειώσει τον χρόνο/διαδικασία εργασίας του (μειώνοντας τα πολλαπλά στάδια/περάσματα) και τον βοηθά να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα με εκθαμβωτική γυαλάδα σαν καθρέπτη. Επίσης δεν δημιουργούν σκόνη κατά την διάρκεια εργασίας. Το τέλειο αυτό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε συνδυασμό με τα σφουγγάρια μας Abrafix και Spider.

Σήμερα τα ηνία της εταιρίας έχει αναλάβει η δεύτερη γενιά της ιδρύτριας οικογένειας, με ηγέτη τον Frank Scholl γιό του αείμνηστου Roland Scholl.

Στην Ελλάδα, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας μας είναι η APA Hellas, η οποία ειδικεύεται στην αντιπροσώπευση κορυφαίων κατασκευαστών στον χώρο καθαρισμού, περιποίησης και προστασίας χρώματος οχημάτων.

Γυαλιστικά αυτοκινήτου